- Počet strán: 136
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 9788080913823
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-8091-382-3
- Dátum vydania: 1. januára 2015
- Vydavateľstvo : Expol Pedagogika
Technológia pre 2. ročník UO pekár
Gabriela Dubová
Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.
- Počet strán: 136
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 9788080913823
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-8091-382-3
- Dátum vydania: 1. januára 2015
- Vydavateľstvo : Expol Pedagogika
Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.
205 812 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách