- Počet strán: 168
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 9788080911621
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-8091-162-1
- Dátum vydania: 1. januára 2009
- Vydavateľstvo : Expol Pedagogika
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár
Gabriela Sládečková
Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidencia.
- Počet strán: 168
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 9788080911621
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-8091-162-1
- Dátum vydania: 1. januára 2009
- Vydavateľstvo : Expol Pedagogika
Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidencia.
206 206 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách